Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов собственик с въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов собственик с въпрос

Здравейте на всички. От вчера съм собственичка на Алфа 145 2.0 ТД и искам да попитам за съвет относно обслужването. По скоро ме интересува, ако някой може да ми посочи, добър сервиз в западната част на Столицата. Прочетох темата за подръжка и горе-долу се запознах с цените.
    Благодаря предварително на всички.
    ALFA ROMEO 145 2.0 TD
    ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Доволен ли си как варви печката ? Баща ми се е засилил да зима една 146 1.9ТД и се чудя дали е оферта
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

как ги харчат готените(демек на около 100000х.км.и със отлични интериорни и екстериорни данни) 146 98-99г. в столицата?

Comment

Честита Алфа!!! Тъкмо се чудех кой ще я грабне тази и аз ги оглеждам напоследък дизелите. Много безаварийни километри !
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

и аз бях се запътил за тая печка с сервизни документи е .... истински са и километрите и вътре е ужасно запазена честито колежке карах една такава миналата седмица върви много доволно 120-130км с 2500-2700оборота на 5-та извън града много ми хареса .... после я опържих за малко 190вдигна и с малкия данък 90коня ммммм мозък браво колежке
          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
          Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
          Alfa Romeo 145 1.4 16v
          BMW 520i E39

Comment

Офф/
            От вчера съм собственичка на Алфа 145 2.0 ТД и ...
            Честито колежке

По темата за сервиза:
            Вариант 1 - при Бобо (не е в най-западната част, но ще си спокойна);
            Вариант 2 (Люлин) - След пощата(КООП пазар), посока околовръстното, в дясно, на Ивеко мисля, че е сервиза и са все алфаджии монтьорите, но лични впечатления нямам.
            75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
            155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
            FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
            Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

4естито колежке със здраве да си я караш моя съвет също е да я закараш Бобо да я погледне
              ALFA ROMEO 146 TI
              Fiat FIORINO 1.4 95
              LANCIA LIBRA 2.4 jtd

Comment

Благодара на всички за пожеланията. Днес си я регистрирах в КАТ и вече спокойно ще си я карам. Гледах, че във форума някъде имаше телефон на Бобо. Мисля да му се обадя.
                ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Оп намерих го. Колеги, а дали формата на светлините на моята е еднаква с модел 99г. В смисъл, ще мога ли евентуално да си сменя решетката с тази от по-новия модел /99г./
                  ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                  ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Lisan от форума е около захарна фабрика, което си е западната част. Разтърси се ако искаш за телефона и адреса на сервиза му във форума.
                    Lexus IS200

Comment

Благодаря колега. Ще потърся. Захарна фабрика ме устройва идеално
                      ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                      ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Working...
                      X